Deze conventie in LEIDEN op 3 – 4 APRIL, 2004, wordt iets speciaals!

De organisatie vordert goed, de sprekerslijst is al voor een groot deel gereed, de ruimtes zijn gereserveerd, en de aanmeldingen beginnen binnen te komen.

Deze week is een extra EUROLETTER uitgegaan om te informeren over de hotelsituatie in Leiden is op het tijdstip van de conventie.

Het is dan namelijk TULPENTIJD, waardoor veel hotels vol zullen zijn. We hebben in de binnenstad een 20-tal kamers kunnen reserveren. Een aantal daarvan is reeds door deelnemers geclaimd. De andere zullen we toewijzen volgens het principe van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen we onderzoeken of we verder kunnen helpen bij het verkrijgen van hotelruimtes.

Als u de EUROLETTER gratis wilt ontvangen, kunt u dat opgeven via info@libertarian.to of op de site http://www.libertarian.to U bent dan regelmatig op de hoogte van het Europees libertarisme.

De recente EUROLETTER met o.a. hotelinformatie vindt u op:

http://www.libertarian.to/N…

Deze conventie wordt georganiseerd voor Libertarian International door het Libertarisch Centrum met medewerking van CNE (Centre for a New Europe), FREE EUROPE en de Stichting Frederic Bastiat.

Wie nog meer wil/kan meewerken om het succes nog groter te maken, kan mailen naar info@libertarian.nl