Toen ik gisteren op de TV een vrouw hoorde zeggen dat ze zich schaamde dat ze Nederlandse was, realiseerde ik me dat ik die uitdrukking de laatste dagen al vaker gehoord had.

Er is dus kennelijk iets aan het wroeten. Dit in verband met het thans gevoerde “uitzettingsbeleid”.

Het uitzetten van (soms de ene helft van een gezin) na deze mensen eerst jarenlang aan een lijntje gehouden te hebben, gaat verder dan onbekwaamheid. Dit is gewoon gemene slechtheid.

Het is positief dat er nu van veel kanten protesten te horen zijn. Handtekeningen-acties om te pleiten mensen toch hier te laten; dreigingen, om als de politie komt om mensen met geweld uit hun huis te verwijderen, om dan massaal voor de deur te gaan liggen; waarschuwingen dat er gezorgd gaat worden dat die mensen kunnen onderduiken zodat de politie hen niet kan vinden.

Hier blijkt weer dat de socialistische regering helemaal niet sociaal is. Integendeel. Gelukkig leven er in dit land wel nog mensen die wel sociaal (maar niet socialistisch) zijn.

Zelfs Kofi Annan van de Verenigde Naties waarschuwt dat Europa op de verkeerde weg is!

Die betreffende bedreigde mensen moeten zich net zo voelen als in de tweede wereldoorlog de joden. Angst dat de bel zou gaan, en dat ze zouden worden opgehaald.

Het is er nog ver vandaan dat deze mensen naar een gaskamer gestuurd worden. Maar ze worden wel de woestijn ingestuurd, en dat er bij deze acties en transporten ongelukken kunnen gebeuren, kun je op je vijf vingers uitrekenen.

Meer artikelen onder MIGRATIE op:

http://www.libertarian.nl/N…

8 REACTIES

 1. Zoals Andre Monteyne schrijft in zijn boek ”Goud en Geld – Een Munt voor Europa” (Wommelgem (Antwerpen), Den Gouden Engel, 1987) was immigratie vrij in de tijd van de gouden standaard.

  Het houdt dus allemaal verband – goud –euro – EU – immmigratie – en wat je maal wil.

  "Only idea count, because ideas result in actions, and actions result in changes."

  Eens de bal aan het rol raakt is er kans dat alles opgelost geraakt.

  Utopisch, irrealistisch? Jazeker! Maar ook de moeite waard om te proberen.

 2. Ik erger mij mateloos aan het uitzettingsbeleid van Verdonk. Ik ben net de laatste tijd bezig naar het zoeken naar de broer van mijn oma die in Duitsland is omgekomen in een concentratiekamp onder de meest vreselijke omstandigheden. In de oorlog werden mensen ook weggevoerd ( naar kampen welliswaar) toen waren mensen die anders waren of tegen de regering waren en in verzet kwamen ook niets waard. Nu zeggen mensen eigenlijk het zelfde: deze mens is mij niet veel( lees; niets) waard, stuur ze maar terug /weg. Ik vind het heel erg dat mijn zoon van 14 dit moet meemaken. hij zei tegen mij: "elk jaar worden zoveel kinderen geboren waarom kunnen deze releatief kleine groep dan niet blijven"….

 3. Denk is wel dat de mensen die weg moeten NIET werken en profiteren van de Nederlandse economische groei ze moeten gewoon terug naar hun eigen land!!!

 4. hoi ik ben,

  een meisje dat nog maagd is maar ik ben al 13 dat is tog super raar!!!

 5. hoi ik ben,

  een meisje dat nog maagd is maar ik ben al 13 dat is tog super raar!!!

 6. [7] hoi het is helemaal niet raare dat je nog maagd ben juist goed van je

Comments are closed.