Solidair zijn met medeburgers geldt alleen maar ten opzichte van mensen die van de overheid een NL-paspoort kunnen krijgen. Plus nog een beetje voor diegenen die de overheid ook welgevallig zijn. Die krijgen een verblijfsvergunning.

Anderen pakken we op, zetten ze uit hun huizen, sturen ze naar een ander land of zetten ze in een concentratiekamp.

Op dit moment staan er 26.000 mensen op de lijst die deze oppakprocedure moeten ondergaan. Mensen die al jarenlang in Nederland door de overheid aan het lijntje gehouden zijn, omdat diezelfde overheid te onbekwaam is om een toelatingsprocedure in een paar maanden af te handelen.

Daarbij kun je bedenken dat die overheid zelf het probleem gecreëerd heeft. Door te bepalen dat iedereen die met een dikke teen over de grens is, recht heeft op allerlei hulp, uitkeringen, vergoedingen, enz. Zelfs voorrang krijgen op autochtonen. Alles te betalen door de belastingbetaler.

Daardoor komen er meer mensen hierheen dan de economie kan verwerken, de uitkeringen worden te hoog en de autochtonen benadeeld. Hierdoor verstoort de overheid niet alleen de economie, maar kweekt ook rassenhaat en misdaad.

En nu zal die overheid het probleem gaan oplossen!! Nu met harde hand de asielzoekers aanpakken. Met alle onmenselijkheid die daar bij hoort.

Met de bekende politieke truc om je macht te vergroten:

Maak eerst een probleem. Als dat er is, dan kun je zeggen dat de overheid nodig is om het op te lossen.

En tegelijkertijd zijn ze bezig met aan de andere kant het toelatingsbeleid te versoepelen omdat er ergens begint te dagen dat we binnenkort meer van die mensen, of van een bepaalde soort, nodig hebben.

Artikelen over migratie kunt u o.a. vinden op:

http://www.libertarian.nl/N…

2 REACTIES

 1. Mee eens.

  De internationale verdragen die NL verplichten asiel te verlenen aan z.g. politieke vluchtelingen hebben hun oorsprong in het schandaal van de Exodus, het schip met uit nazi-Duitsland vluchtende Joden dat door de VS geweigerd en terug naar Duitsland gestuurd werd. Het schandaal zou nooit plaats hebben gevonden als de VS op dat moment open grenzen had gehad, i.p.v. een quotasysteem. Dat quotasysteem was ingevoerd op aandringen van racisten, die beweerde dat de influx van genetisch inferieure mensen uit andere landen (in die tijd vooral oost Europa) een bedreiging vormde voor de gezondheid van het mensenras in de VS. M.a.w., de mensen op de Exodus werd de toegang tot de VS geweigerd voor de zelfde reden dat ze uit Duitsland moesten vluchten: racisme. Als die racisme er niet was geweest, hadden we nu het hele asielbeleid niet gehand, dus ook niet de politieke plicht om asielzoekers op te vangen en te voorzien van levensonderhoud.

 2. ’t Is eigenlijk te gek voor woorden.
  Zouden we zelf eens moeten proberen.
  Eerst een "probleem" creeren (maar wel een waar je zelff beter van wordt) en vervolgens geld vragen om het zelf weer op te lossen.
  Iemand enige suggesties?
  Mischien eerst DNB overvallen en vervolgens beveiligingsdiensten aanbieden.

Comments are closed.