Rosy Reid, een studente van 18 jaar, heeft geld nodig om te studeren. Ze heeft geprobeerd dat te verdienen door een aantal baantjes naast haar studie.

Dat blijkt voor haar niet te werken, en toen is ze op het idee gekomen om aan te bieden seks te hebben met de hoogste bieder. (met een minimum van 10.000 Engelse ponden)

Een, overigens niet ter zake doende, bijzonderheid is dat ze denkt er geen plezier van te hebben omdat ze lesbisch is.

Het schijnt dat al meer dan 400 personen hebben gereageerd. Het is (nog) niet bekend hoeveel het hoogste bod is, en of ze dat heeft geaccepteerd.

Een dergelijk aanbod komt nog wel vreemd over.

Maar in feite zie je hier in de kranten ook talloze aanbiedingen. Massa’s vrouwen (en mannen) die zich aanbieden. En wat is dan het verschil? Alleen de prijs!!

Zolang alle betrokken handelingen gebeuren op basis van beiderzijdse vrijwilligheid is er geen sprake van een misdaad. Er is geen slachtoffer.

Rosy verwijt wel de overheid dat ze niet voldoende gesubsidieerd wordt om zonder deze daad rustig te kunnen studeren. Uiteraard een foutieve gedachte. Zij vindt kennelijk dat een overheid het geld wel van een ander mag afnemen om het aan haar te geven!

Je kunt haar aanbod en daad vanwege persoonlijke opvattingen afkeuren, afraden. Maar een ander, en zeker niet de overheid, heeft niet het recht om hierin met dwangmiddelen in te grijpen.

6 REACTIES

 1. Hier is het voledige artikel waarnaar Hub verwijst

  http://www.newsoftheworld.c

  (The News of the World is de zondagseditie van The Sun, bekend om haar page 3 girls – het artikel werd gisteren op drudgereport.com vermeld)

  Hub schrijft dat je haar aanbod en daad vanwege persoonlijke opvattingen kunt afkeuren, afraden.

  Afraden misschien. Maar afkeuren? Sommige mensen hebben het moeilijk om aan een levensonderhoud te komen en als ze dan met een origineel idee afkomen dan mogen ze dat zelfs niet uitvoeren. Het is beter dat ze dood gaan niewaar?

  Of gaat Hub akkoord met het artikel van The Scotsman waarnaar Drudge op dit uur nog verwijst “Government adviser: killing children with defects (het meisje is lesbisch) acceptable”?

  http://news.scotsman.com/uk

 2. tegenwoordig doet bijna iedereen alles voor geld, of je nou je waardigheid verliest of niet.

 3. doe het dan nog bij je tweede keer seks :p dan kan je eerste keer tenminste nog speciaal zijn.. maarja geld maakt blind

 4. Naar mijn mening dient niemand een strobreed in de weg te leggen aan dergelijke overeenkomsten welke gesloten worden op basis van vrijwilligheid, behalve als duidelijk is dat een van de participanten zwaar gestoord is en zichzelf ernstige en onherstelbare schade toebrengt. Dit was bij voorbeeld het geval bij de Duitser die met iemand een overeenkomst sloot dat hij in mootjes gesneden en geconsumeerd zou worden.

 5. [2] Nou het is juist veel waardiger er iets voor terug te geven dan om zomaar van gestolen geld te leven.

Comments are closed.