Laat ik beginnen met mijn excuses voor deze woorden. Ik houd niet van discussies met woorden als “idioot” of “onzin”. Ik heb liever discussies met harde feiten omdat ik vind dat je dan alleen maar wijzer kunt worden.

Maar de Tv-nieuwsberichten over Europarlementariërs hebben deze taal uitgelokt.

Het nieuws betrof de salarissen van die jongens en meiden die daar zitten om ons te vertellen wat we wel en wat we niet mogen doen. Dat salaris wilden ze voor de hele groep naar 9000 euro per maand brengen. Voor het gros (inclusief de Nederlandse ploeg) een aanzienlijke verbetering. Maar voor de enkelen die er dan op achteruit zouden gaan, onverteerbaar. Dus het gaat nog niet door.

Maar wees gerust, als ze kans zien dat bedrag nog wat meer op te voeren, worden ze het wel eens.

Daarbij werd meegedeeld dat Europarlementariërs, onze heersers, declareren dat ze reizen maken per (dure) businessklas, maar in werkelijkheid derde klas trein reizen. Dat is effe een winstgevende zwendel! En dan moraliserend optreden tegenover ons.

“Nederland” heeft net een berisping gehad dat ze de wensen van die jongens en meiden niet snel genoeg inwilligen! Staatssecretaris Atzo Nicolaï heeft al snel verklaard dat “Nederland” zijn uiterste best zal gaan doen om aan de wensen van die zwendelaars te voldoen.

Lieve mensen, snap je nu mijn vraag? Welke idioot is nu nog vóór de EU?

Meer waarheden over de EU kun je lezen op de site van FREE EUROPE:

http://www.free-europe.org

5 REACTIES

  1. Waarom beperk je je tot de salarissen van EU-politiekers teneinde hun orgieen te financieren? En waarom reageer je pas nu? Dat is toch al jaar en dag bekend?

    Alle ambtenaren verdienen iets. Dus we zijn als anarchisten tegen alle archieen (arche is in het Grieks betekent oorsprong of zo iets) Welke idioot is nu nog voor NL. NL zoals het/hij/zij nu bestaat wordt enkel “waar” gemaakt door zijn/haar ambtenaren

    Limburg, ja das besteht, aber dat is verdeeld (Bewonder mijn kennis van de Spaanse taal naast de Griekse taal! – Fourons Wallons – Voeren Vlaams) Maar NL dat bestaat toch niet zonder haar ambtenaren. Dus, teneinde Limburg te verenigen, …

  2. Ondanks de schandalige lonen denk ik dat Europa al meer gerealiseerd heeft dan wanneer België (in mijn geval) apart zou blijven. Liberalisering van de elektriciteitsmarkt, de spoorwegen, …

  3. Johan vergeet wat Europa allemaal allemaal afbreekt met haar kartelwetten bijvoorbeeld en wat Europas allemaal onmogelijk maakt om gecreeerd te worden met haar harmoniseringsbepalingen bijvoorbeeld. Marginale producenten worden uit de markt geduwd zodat de onvermogende consument niet kan consumeren. Armoede is daarvan het gevolg.

  4. Sorry voor de late reactie.

    Ik heb het over de harmonisering van bijvoorbeeld het vennootschapsrecht en bijvoorbeeld condooms en andere verpakkingen.

Comments are closed.