Een aardige illustratie met een serieuze achtergrond.

(Deze keer niet vertaald!!!)

Question: What is the truest definition of Globalization?

Answer: Princess Diana’s death.

Question: How come?

Answer:

An English princess with an Egyptian boyfriend crashes in a French tunnel, driving a German car with a Dutch engine, driven by a Belgian who was drunk on Scottish whisky, (check the bottle before you change the spelling) followed closely by Italian Paparazzi, on Japanese

motorcycles; treated by an American doctor, using Brazilian medicines.

This is sent to you by a German, located in the United States, using Bill Gates’ technology, and you’re probably reading this on your computer, that use Taiwanese chips, and a Korean monitor, assembled by Bangladeshi workers in a Singapore plant, transported by Indian lorry-drivers, hijacked by Indonesians, unloaded by Sicilian longshoremen, and trucked to you by Mexican illegals…..

That, my friends, is Globalization!!

3 REACTIES

 1. Die chauffeur was niet dronken.

  Indien hij zoveel gedronken had als zijn bloedstaaf zegt, dan kon hij niet in de wagen stappen.

  Dus werd Diana vermoord door de … Britse Koniklijke Familie, maar die is … soeverein en kan dus niet vervolgd worden.

  Awel, jongens en meisjes, zien jullie nu wat verkeerd is met het "publiekrechtelijk" soevereiniteitsbegrip?

 2. Ik ben het met je eens
  dat diana is vermoord door de britse regering,
  misschien wel CIA.

  Ze was te eigenzinnig en was een rebbel in de ogen van de familie. Toen ze eindelijk haar leven weer op de rails had gekregen gebeurde er dit.

  De familie keurde de relatie niet goed. En charles wou met cammile en zolang zij er nog was zal het veel te moeilijk zijn geweest,

  Hellaas heeft de CIA, FBI en de politie alle bewijzen weggemoffeld zodat niemand ooit achter de waarheid zal komen. Nog een paar jaar en dan is de zaak verjaard,

  zullen ze dan alsnog uit de kast komen?
  Als zij nu eens een een usb stick lieten liggen met deze info dan wist ik wel wat ik ermee deed als ik dan ook niet vermoord werd natuurlijk.

 3. Het Diana-verhaal van Hub gaat niet over globalisatie maar over wereldhandel, waar niet zoveel tegen is.

  Globalisatie daarentegen is een sinister concept dat ertoe leidt dat de hele wereld een eenheidsworst wordt; dat tot diep in Binnen-Mongolie de MacDonals-M te zien is en dat er overal wordt betaald met de wereld-eenheidsmunt de Globo, die wordt uitgegeven door een wereld-FED, gelocaliseerd in Washington. Het betekent een wereld waarin iedereen een gelijkgeschakeld identiteitsloos consumptieschaap is geworden, waar lokale tradities en religies en identiteit met wortel en tak uitgeroeid zijn. Zo’n wereld waar niemand zich thuis voelt is een nachtmerrie.

  Dat concept hoort (en gaat) op de schroothoop van de gschiedenis om de eenvoudige reden dat de voorvechters van dat concept, de huidige amerikaanse elite, het in de toekomst aan middelen gaat ontbreken om dat concept door te zetten.

Comments are closed.