De Belgische Socialisten komen met hun Teletubbiebus naar Nederland om reclame te maken voor de verkiezingen van de Europese Unie, EU.

Onder aanvoering van hun leider Steve Stevaert willen ze dan de Nederlanders vertellen hoe goed het in België is met socialisten in de regering en hoe slecht in Nederland zonder socialisten. Het doel is dat in Nederland de (verwachte zeer lage) opkomst vergroot wordt en dat veel Nederlanders dan ook op de socialisten gaan stemmen.

In België is het niet nodig om aan die opkomst te werken, want de Belgen worden nog steeds gedwongen om te gaan stemmen. Thuisblijvers worden gestraft.

Teletubbies is een programma voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Het is dus bij die Belgen nog niet doorgedrongen dat in Nederland die kinderen helemaal niet mogen stemmen!

1 REACTIE

 1. Zoals uw dienaar schreef op 22-02-2004 02:56: onder "Bedrijfjes de dupe van Polen"

  http://www.libertarian.nl/E

  UITREKSEL

  By the way, hebben jullie gezien hoe de chiristen-democratische Koning Jean-Luc bovenaan op de lijst prijkt en hoe zijn socialistische collega, Steve Steyaert, bussen wil inzetten naar … Nederland om aan de kiezer (het zijn “Europese” verkiezingen niewaar) te tonen hoe slecht het leven is zonder de socialisten in de “nationale” regering (Europese verkiezingen, niewaar)? Ik stel voor dat het Libertarisch Centrum contact op neemt met Stevaert om “zijn” bezoekers te ontvangen. (beide feiten worden vermeld op deze plaats

  http://www.standaard.be/nie

  Dehaene trekt Europese lijst, SP.A op Teletubbie-tour naar Nederland)

  Dupe van Polen, tubbie van Nederland zou ik zeggen, whatever that may mean.

  Hub antwoordt dat Teletubbies een programma is voor kinderen van 3 tot 6 jaar en dat het dus bij die (wat doet die i daar?) Belgen nog niet is doorgedrongen dat in Nederland die kinderen helemaal niet mogen stemmen!

  Maar nee Hub, het betekent dat politiek kinderachtig en belachelijk is. Het is iets voor kinderen dat geen enkele volwassene au serieux kan nemen. Het is een spel dat kinderen in apecostuum spelen.

Comments are closed.