Als je een blauwe enveloppe krijgt van de: Belastingdienst

OPEN DEZE DAN NIET!


Deze mensen versturen elk jaar rond deze tijd dezelfde ongewenste post. In hun brief zeggen ze dat je hen geld schuldig bent dat zij zullen gebruiken om noodzakelijke belangrijke uitgaven te dekken van de Nederlandse regering.

Dit is NIET waar!

Het geld dat deze dienst inzamelt wordt vaak gebruikt voor

nutteloze, domme en onzinnige projecten.

Deze instantie heeft banden met een andere duistere organisatie, genaamd “Ministerie van Sociale Zaken”, die beweren geld van je loon af te houden om dat opzij te zetten voor je AOW. In werkelijkheid gebruikt de MSZ het geld om mee te betalen aan hogergenoemde zinloze projecten.

Deze instanties hebben eerlijke, hardwerkende landgenoten al miljarden ontfutseld! Zorg dat ze jou niet beet hebben!

Kopieer dit bericht en stuur het verder naar iedereen die je kent, en druk hen op het hart:

DIT IS ZEER ERNSTIG!

Norton utilities en McAfee hebben nog steeds geen debug programma kunnen ontwikkelen om deze jaarlijks terugkerende criminaliteit een halt toe te roepen.

2 REACTIES

  1. Bestaan er dan geen rechtbanken in Nederland waar je kan argueren dat het onderscheid tussen belasting en diefstal erin bestaat dat de dief niet periodisch terugkomt noch beweert in het algemeen belang te stelen?

    Of hebben rechters (en vele andere belastingconsumenten) in hunne kop een virus dat hen verhindert de Waarheid te zien? Kunnen die bacteria niet met antibiotica vernietigd zodanig dat de allergie voor de Waarheid bij deze patienten verdwijnt?

  2. Je kan ook een Virus vrij programma zoals FLAT-TAX schrijven: Iedereen heeft er vrij toegang toe en weet wat er te doen staat als je in een "samenleving" wilt functioneren.

    Net als Unix/Linux en Mac OS X ..!

Comments are closed.