Of wordt hij burgemeester in een leuk plaatsje? Dit laatste werd onlangs in de pers vermeld. (Ik ben vergeten welke plaats dat was)

In januari (HUBlog 19 jan) werd Rob Oudkerk ontslagen als wethouder van Amsterdam omdat hij met zijn PvdA vrienden “veelvuldig naar de hoeren” ging. (gaat?)

Vandaag horen we dat het CDA wil “hoerenlopers keihard aanpakken”.

Klanten van illegale prostituees of heroïnehoeren moeten worden aangepakt wegens uitbuiting. Straffen met 4 jaar gevangenisstraf. Als Piet Hein Donner dat niet in de wet wil opnemen, komt De Pater (CDA) zelf met een wetsvoorstel.

Prostitutie is wel legaal, mits de prostituees een vergunning hebben. En die krijgen ze alleen maar van De Pater of zijn collega’s.

Het was volgens krantenberichten duidelijk dat de hoeren van Rob Oudkerk geen vergunning hadden. Voor het toepassen van wetten met terugwerkende kracht draaien politici echt hun hand niet om; dat gaat zo gemakkelijk.

Als ik Oudkerk was, zou ik maar asiel zoeken in een ander land.

3 REACTIES

 1. Als heroine legaal was geweest waren er ongetwijfeld ook geen heroinehoertjes geweest. Als men echt begaan is met het lot van deze vrouwen zorgt men er voor dat heroine gewoon tegen marktprijs te koop is.

 2. @Hendrikjan [2]:

  Ik denk door het volgende:

  01.

  Door alle verboden op te heffen.

  02.
  Door een lichtend voorbeeld voor de wereld te worden en internationale verdragen op te zeggen.

  03.
  Opheffen van de heroinehandel is niet genoeg.
  Verbod op andere drugs dient eveneens opgeheven te worden.

  04.
  De gebruiker dient zelf te beslissen wanneer en hoeveel hij gebruikt.

  Hugo van Reijen

Comments are closed.