Het gaat meer dan goed met het aantal inschrijvingen voor de LIBERTARIAN INTERNATIONAL Spring Convention in Leiden op 3 en 4 april.

Er zijn nu nog maar ongeveer 25 plaatsen beschikbaar, met nog bijna twee weken te gaan.

We vrezen al dat we in de vervelende situatie komen dat we nieuwe aanmeldingen moeten weigeren. Als de zaal vol is, kunnen er gewoon niet meer mensen in. Dan moet dus gelden dat wie het eerst komt, het eerst maalt.

Geef je dus zo snel mogelijk op!

Inschrijving en meer gegevens op:

http://www.libertarian.nl/N…

2 REACTIES

 1. Er is iets niet kosher in deze boodschap.

  Enerzijds wordt gesteld dat de organisatoren niet moeten vrezen dat de zaal niet vol zal geraken (er zijn immers nog maar 25 plaatsen beschikbaar)

  Anderzijds wordt de lezer toch aangemaand zich zo snel mogelijk op te geven.

  A=A?

  Vervolgens wordt gesteld dat als de zaal vol is, er gewoon niet meer mensen in kunnen en dan geldt dat wie het eerst komt, het eerst maalt. Ik neem aan dat “wie het eerst komt, het eerst maalt” betekent “first come, first served”, maar hoe zit het dan met die mensen die zich reeds twee maand geleden hebben opgegeven, moeten die ook maar zien dat ze op tijd komen?

  Van twee zaken een.

  Ofwel is de zaal vol en dan kunnen enkel binnen zij die zich opgegeven hebben zonder dat gekeken dient naar wie eerst komt (tenzij dan een wachtlijst wordt opgesteld voor het geval sommige personen die zich opgegeven hebben niet zouden opdagen.) Ofwel zal op 2 april de zaal nog niet volgeboekt zijn en wie zich niet opgegeven heeft en zich tijdig aanbiedt op zaterdag 3 april heeft dan kans op een plaats. Wie dan te laat komt wordt opnieuw op de wachtlijst geplaatst voor het geval sommige personen die zich opgegeven hebben niet zouden opdagen.

  Of zijn er bij liberteiren andere regels van toepassing?

 2. Het is heel eenvoudig. Uiteraard heeft iedereen die zich heeft ingeschreven een gegarandeerde plaats.

  En die plaatsen bij elkaar optellen, geeft aan dat de zaal bijna vol is.

  Dit leek mij zo eenvoudig logisch.

Comments are closed.