Laurens Jan Brinkhorst, de huidige Minister van Economische Zaken heeft het zelf bekend.

Dat komt doordat “Nederland” (!!) te veel beperkingen oplegt aan buitenlandse ingenieurs en software ontwikkelaars.

En dan is Laurens Jan nog maar zo beperkt dat hij alleen deze twee groepen mensen noemt. Er zijn natuurlijk op allerlei gebieden knappe koppen die nu buiten gehouden worden.

Nu dit steeds meer aan het licht komt, proberen de politici door weer nieuwe wetten en regelingen de immigratie te versoepelen voor personen waarvan ambtenaren (!!) denken dat ze nuttig zijn.

Ondertussen wordt er enorm veel energie gestoken om 26.000 mensen het land uit te zetten. Er wordt ook hard gewerkt om mensen uit de nieuwe EU partnerlanden buiten de deur te houden, waardoor ook schade aan de economie wordt aangericht.

Weer een bewijs dat alles wat de overheid doet verkeerd uitkomt.

In een vrije, libertarische, maatschappij zouden geen van die problemen optreden. De mensen zouden vrij zijn om te wonen en te werken waar ze zelf willen. Ze zouden niet gelokt worden door allerlei subsidies en uitkeringen die de overheid kan doen met belastinggeld. Ze zouden zelf voor hun onderkomen en hun verzekeringen moeten zorgen. De “goede” immigranten zouden dat dan ook zeker doen.

Daar komt dan nog bovenop dat door de mindere belastingen alles goedkoper wordt en er meer geld overblijft, waardoor de economie automatisch nog extra wordt gestimuleerd.