dinsdag, 25 mei 2004
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Kom je ook naar Breukelen?


Zondag over een week,

op 6 juni vieren we in Breukelen de DAG van het KAPITALISME.

Hoewel er per jaar wel 365 dagen zijn om iets te vieren, is het toch nuttig om eens stil te staan bij de enorme ontwikkeling die de mensheid heeft doorgemaakt dank zij het kapitalistisch stelsel.

Het enige stelsel waarin de mens vrij is en alle onderlinge handelingen gebeuren op basis van volledige vrijwilligheid van alle betrokkenen.

Dat is wel heel wat anders dan hoe het kapitalisme tegenwoordig wordt afgeschilderd.

We zullen elkaar in Breukelen ontmoeten en ongedwongen en informeel met elkaar kennismaken, praten over kapitalisme, de maatschappij en over wat je maar wilt. Misschien komen er wel nieuwe ideeën en plannen op tafel voor dingen die we in de toekomst kunnen/willen doen.

We maken er gewoon een fijne en gezellige middag/avond van.

Weet je al of je wilt/kunt komen?

Geef je dan nu even op:
info@libertarian.nl

of plaats reactie hieronder.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. Ivo schreef op : 1

    Zelfs ene Guy Verhofstadt zei eind jaren 1970 (of was het in het prille begin van de jaren 1980? – hij verwees ernaar in september 1981 toen hij de voordracht van Henri Lepage in het Brusselse International Press Center inleidde ), toen men hem het boek “Demain le Capitalisme” van Henri Lepage aanraadde, “Capitalisme? Ik ben geen capitalist.”

    Wat 25 jaar toch kan doen, niewaar? (en ik weet niet of ik met deze vraag nog naar "Onze" Zuid-Nederlandsche eerste minister verwijs.)