- Vrijspreker.nl - https://www.vrijspreker.nl/wp -

NA de EU verkiezingen hoor je waarvoor je gestemd hebt


De verkiezingen voor het EU Parlement zijn op 10 juni. Als je stem dan binnen is, proberen de politici op 17 en 18 juni handjeklap te spelen en je daarna te vertellen wat zij van plan zijn te doen.

Er wordt ondertussen hard gewerkt om allerlei compromissen te bereiken. En sommige oude hobby’s komen weer op de proppen. Zo meldden we kort geleden dat we helemaal niets meer hoorden van Jan Peter Balkenende over de God die hij in de grondwet wilde hebben.

Dit weekend vernamen we echter dat er nu een brief naar de EU voorzitter onderweg is die pleit voor het invoeren van God.

Tot onze volgende verrassing zagen we dat die brief gestuurd was door zeven leden van de EU, en dat daar Jan Peter NIET bij was. (Wel: Polen, Italiƫ, Portugal, Litouwen, Malta, Slowakije en Tsjechiƫ). Hoe zou dat nu komen? God blijft overigens een mooi punt om door de grote jongens als wisselgeld gebruikt te worden.

Henrik Dahlson, de secretaris van TEAM, een Eurosceptische organisatie, heeft een voorlopig overzicht gemaakt van een 20 a 30 tal punten waarover nog onderhandeld moet worden. Dit overzicht kunt u vinden op:

www.libertarian.to/N…

Wij proberen redenen om te stemmen te vinden, maar hoe meer we lezen, hoe duidelijker we bij ons vorige advies blijven: STEM NIET.

Zie daarvoor ook het duidelijke advies van Frank van Dun op:

www.libertarian.nl…