Gisteren informeerden we u over de libertarische deelname aan het Globaliseringfestival dat morgen en overmorgen in Amsterdam wordt gehouden.

De sessies van Frank Karsten en Henry Sturman zijn beide op zaterdagmiddag. (zie HUBlog van gisteren).

Frank wijst er nog op dat het is met name belangrijk zaterdagmiddag te komen aangezien MeerVrijheid dan twee workshops geeft (met toespraak, discussieforum, folders en merchandise). Om 12.45 en om 17.00 . Zondag zijn er geen MV workshops. Aangezien er ook geen kraampjes zullen zijn (van wie dan ook).

Voor zover bekend is MeerVrijheid is overigens de enige organisatie op het festival dat een pro-globaliseringsgeluid laat horen. Gezien onze sterke argumenten dus al een evenwichtige samenstelling.

Als voorbereiding en voor meer inzicht betreffende de anti-globaliseringsorganisaties kunt u vandaag op de site van LIBERTARIAN INTERNATIONAL een artikel lezen van
Jean-Francois Revel:
Anti-Globalism = Anti-mericanism:
http://www.libertarian.to/N…

en op site LIBERTARISCH CENTRUM een artikel van
Johan Norberg: Waarom we moeten strijden tegen de antiglobalisten, waarin hij zegt:
We moeten de antiglobalisten het hoofd bieden niet om hen te overtuigen, maar om ervoor te zorgen dat ze anderen niet overtuigen. Als ze niet worden uitgedaagd in een publiek debat, zullen hun verwarde inzichten al snel het publieke beleid domineren. Zie
http://www.libertarian.nl/N…

Andere benodigde info op site MeerVrijheid:
http://www.meervrijheid.nl/…