Op de voorpagina van de NRC van vandaag twee koppen:

— BEWINDSLIEDEN OP ONDERWIJS IN CONFLICT

en

— DIJKSTAL MOET INBINDEN VAN VERDONK

Een mooi voorbeeld van hoe het gaat in de werkelijkheid.

Dit zijn de mensen waarvoor u zou kunnen gaan stemmen om hen verder te helpen in hun carrière en waarvoor u verder nog meer belasting mag betalen.

Staatssecretaris Nijs (Onderwijs, VVD) is in aanvaring gekomen met haar minister Van der Hoeven (CDA). Nijs verwijt Van der Hoeven in een vraaggesprek ‘politieke spelletjes’ te spelen. [dat zal toch niet waar wezen?]

De premier Jan Peter Balkenende heeft zich met de ruzie bemoeid, en naar de buitenwereld toe is alles weer goed. De bewindslieden beminnen elkaar nu weer! Binnen het landsbelang!!

[Meer op http://www.nrc.nl/binnenlan… ]

De toch zeer deskundige VVD coryfee Hans Dijkstal heeft een paar waarheden geventileerd. Onder andere dat het dragen van een vignet door allochtonen veel lijkt op de verfoeide Jodenster.

Dat klinkt natuurlijk niet leuk, [al is het wel waar] en de verantwoordelijk minister Rita Verdonk wordt boos. Ze wil dat hij die woorden terugneemt.

Misschien gebeurt dat in het politieke spel, maar ze zijn wel gezegd en wel gemeend. En niet door een amateur, neen door een deskundige!

[meer op: http://www.nrc.nl/binnenlan… ]

En zo zijn er nog veel meer politieke spelletjes die u donderdag mag goedkeuren door te gaan stemmen.

Nogmaals, het doet er niet toe op wie u stemt. Nederland krijgt toch niet meer dan die 26 zetels oftewel die 3 procent invloed in de EU.

Door te gaan stemmen, geeft u alleen maar meer legitimiteit aan de macht in Brussel.

Hoe meer je ziet, hoe meer je tot de conclusie komt: STEM NIET.