Toen ik enkele weken geleden een korte stop maakte op het eiland Guam, werd mij duidelijk dat dit HET paradijs is voor superpaupers en een voorproefje van de situatie in Nederland, als een royalere minimumuitkering en /of negatieve inkomstenbelasting ingevoerd zou worden.

De superpauper op Guam heeft niet zelden twee automobielen in zijn garage staan en ontvangt om welke reden dan ook duizenden dollars in uitkeringen plus coupons voor de gratis verstrekking van voedsel.
Het geld wordt gestuurd door Washington. Guam is namelijk een American Territory. Hoe de politici op Guam Washington er toe krijgen zoveel geld te sturen weet ik niet, maar hierin zijn zij blijkbaar zeer succesvol. De genereuze politiek heeft geleid tot een enorme toeneming van het aantal uitkeringstrekkers. Misschien is dit een voorproefje van hetgeen wij straks in Europa zullen zien voor bepaalde eilanden.
Als gevolg van het grote aantal uitkeringstrekkers op Guam zijn er veel buitenlandse arbeidskrachten nodig. Deze worden in grote aantallen aangeleverd door het op slechts enkele vlieguren afstand gelegen Filippijnen en de eilanden van de Federated States of Micronesia die zich in de nabijheid bevinden.
Hugo van Reijen

1 REACTIE

  1. Subsidies bevorderen migratie en kapitalistisch-socialistische symbiose

    Uitkeringen en subsidies bevorderen tenminste twee gevolgen voor de bevolking:
    1. De uitkeringstrekkers missen de prikkel om zelf een inkomen te verwerven, mits er goedkope arbeidskrachten te vinden zijn om het achterstallige werk te doen;
    2. Naarmate er relatief meer niet-werkende uitkeringstrekkers zijn, zullen er meer arbeidskrachten immigreren. Daar zijn vele voorbeelden van, bijv. W-Europa, Golfstaten, V.S.
    Zo houden kapitalisten en socialisten elkaar in leven.

Comments are closed.