Nadat al veel mensen hebben laten blijken dat ze het niet eens zijn met de razzia’s om asielzoekers uit hun huizen te halen en te deporteren, hebben nu ook de burgemeesters van de vier grote steden verklaard dat hun politie daar niet aan zal meewerken.

.
Dat is een revolutie. Een lagere overheid die ongehoorzaam is aan een hogere!

Maar Rita Verdonk is niet zo snel verslagen. In de NRC van vandaag staat:
“Minister Verdonk (Vreemdelingenzaken, VVD) zal desnoods zelf politie gaan inzetten om uitgeprocedeerde asielzoekers uit hun woonruimte te verwijderen als de burgemeesters van de vier grote steden blijven weigeren om dat te doen.”

En dat alles is veroorzaakt door het foutieve beleid van de regering die in feite te veel mensen naar Nederland gelokt heeft door het uitloven en verstrekken van allerlei subsidies en uitkeringen.
Wat gaat er nu gebeuren als Rita haar commando’s de stad in stuurt om die personen uit hun huizen te halen? Gaat de burgemeester dan met zijn politie agenten die mensen beschermen? En krijgen we dan lokale gevechten van die twee organisaties tegen elkaar?

Ik ben echt benieuwd hoe dat gaat aflopen. Misschien is het wel het verstandigste om zelf al vast asiel aan te vragen in een veilig land!

2 REACTIES

  1. "En dat alles is veroorzaakt door het foutieve beleid van de regering die in feite te veel mensen naar Nederland gelokt heeft door het uitloven en verstrekken van allerlei subsidies en uitkeringen."
    Kom, kom, een vluchteling die komt naar hier omdat zijn leven in de brede zin ginder in gevaar wordt gebracht(door de overheid ginder). Ik weet het, het is hier een democratische politiestaat, maar soms heeft die toch allures van een rechtsstaat die natuurlijk thans vervalt.
    Omnia cadunt et morituri moriuntur. (zoek maar op met uw geliefde search engine: alles stort in mekaar en de stervelingen zullen sterven)
    Zorgt Hublog voor de begrafenis?

  2. RAZZIA’S ONDER VVD-BEWIND: GEVOLG VAN EEN RODE PROVOCATIE

    Zo zie je, dat de VVD-bewindvrouwe en haar vazallen geen haar beter is dan al die andere partijpolitici die dit beleid ondersteunen of hebben ggeprovoceerd

Comments are closed.