http://users.pandora.be/luvam/thisland/

als u hier op klikt krijgt u wat standaard niets zeggende kreten van Bush en Kerry

wel 3 MB groot

2 REACTIES

  1. Leuke video! Deze haakt terecht in op het werkelijke thema van de Amerikaanse verkiezingen. Je bent VOOR Bush (stem op Bush) of TEGEN Bush (stem op hoe-heet-die-ook-al-weer?).

    Ik vind zelf dat de Amerikanen geen echte keuze krijgen maar alleen mogen kiezen tussen 2 karikaturen: George Bush als de cowboy, en die andere lijkt verdacht veel op de adelaar uit de Muppet show…

  2. Ik vergeet hierboven nog aan toe te voegen:

    Ik zie geen van beiden de verkiezingen ingaan met een echt goed thema, dus bestrijden zij elkaar maar met de gebruikelijke cliche’s tussen Democraten en Republikeinen. En misschien komt dit gewoon omdat beide "Skull & Bone" leden inhoudelijk echt weinig van elkaar verschillen. Dus stem: Skull & Bone!

    Of heb ik de afgelopen maanden niet goed opgelet? Zou best kunnen met het mooie weer…

Comments are closed.