In een grote circustent in Brussel is een tentoonstelling over de EU ingericht die vooral gesponsord is door de “Netherlands Presidency”. Kennelijk is er een overeenkomst tussen de EU en een circus. Met dit grote verschil, dat een circus leuk is!

Een droom van de politici wordt getoond in de toekomstmogelijkheden:
“In 2010, according to the exhibition, the EU will expand to include Albania, Armenia, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Georgia, Macedonia, Moldova, Montenegro, Serbia and the Ukraine.
Following this, in 2015, the EU will take in Morocco, Algeria, Egypt, Tunisia, Libya, Jordan, Israel, Palestine and change its name from the European Union to simply “The Union”.
Is Turkije bewust weggelaten?
Alles zo griezelig dat dat we zeggen: “EU – NEEN!”

2 REACTIES

  1. Wat een idiote ambities – die uitbreidingsplannen voor 2010 en 2015! Met de huidige subsidiecultuur wordt de toelating van al die arme landen (en 200 miljoen inwoners of zo) worden de belastingen in de rest van de Unie onbetaalbaar.

    Ik vermoed dat het onvermijdelijk is dat deze Sovjet Unie in wording zal imploderen in armoede en/of totale plan-economie met 650 miljoen slaven.

    Mensen met talent en ambitie zijn dan waarschijnlijk uitgeweken naar de USA, waar dit soort mensen voorlopig nog genoeg ruimte krijgt. Benieuwd hoe de Euro Sovjetunie dan de brain drain denkt te kunnen tegengaan.

    Het is een illusie om te denken dat zo’n giga-unie in staat is om oorlog en terrorisme te voorkomen. Je moet wel heel erg blind of bezeten zijn om VOOR die unie te wezen…

  2. De EU: Megalomanie voor gevorderden. Wat zullen onze nationale collectivistische politici zich daar thuisvoelen.

Comments are closed.