De EU heeft besloten dat er een EU militaire macht moet komen om overal ter wereld te kunnen ingrijpen.
Wij vragen ons daarbij af wat “Nederland” in godsnaam te maken heeft met zaken die zich aan de andere kant van de wereld afspelen. Waarom moet een Nederlander belasting betalen om bvb Engelse belangen op de zuidpool te financieren?
Er is hier nog zoveel te doen dat het advies:”Bemoei je met je eigen zaken!” hier luid en duidelijk moet klinken.
DUS: “EU – NEEN!”

7 REACTIES

 1. Die militaire macht is denk ik vooral boedoeld om afvallige lidstaten te bestormen voordat de men daar echt van vrijheid heeft kunnen genieten.

  Je zou toch denken dat de EU andere prioriteiten heeft. Bijvoorbeeld het project "meest concurrerende economie ter wereld zijn in 2010" met succes voltooien. Werd dit destijds niet met veel poeha aangekondigd door Chirac en Schroeder? Of hanteren de eurocraten wellicht een ander begrip voor ‘concurrerend’ dan ik?

 2. Het wordt hoe langer hoe duidelijker, zelfs voor de grootste nitwit dat de EU zich wil ontpoppen als een supermacht in spe. Willen we dit wel dat we jonge jongens en meisjes sturen naar oorlogsgebieden om de machtswellust van de Eurofielen te bevredigen. Nederland wordt wakker.

 3. (BURGER)OORLOG = REGERINGSZAAK

  Unleashed en Karel da Grote hebben volgens mij allebei groot gelijk. Agressie (imperialisme) en dictatuur (fascisme) zijn tweeling.
  Europa valt minstens 75 jaar in de geschiedenis terug (1929).

 4. Nu wachten we nog op een Europese wet die voor alle lidstaten militaire dwangdienst cre-eert zoals die al van toepassing is in landen zoals Turkije, Griekenland en Spanje.
  In Griekenland moet iedere soldaat zelfs een eed afleggen dat hij zal strijden tot DE LAATSTE DRUPPEL VAN ZIJN BLOED.
  hugovanreijen@yahoo.com

 5. [4]
  Het lijkt er op dat ze al broeden op financiele en economische dwangdienst. De Telegraaf schreef een aardig stukje over de Frans-Duitse angst voor concurrentie vanuit de andere Europese landen. Ze gaan liever failliet met de hele hap tegelijk, dan nu de versteende boel hervormen.
  Zie http://tinyurl.com/3jkrf

 6. Ach, wat jammer al die domme mensen in Nederland…
  En dan heb ik het over jullie

 7. [6]
  Zou je dat wat nader kunnen toelichten voor ons qua intelligentie minder bedeelden?

  Bij voorbaat dank.

Comments are closed.