De Google advertenties die in de linkerkolom van deze HUBlog verschijnen zijn een Proef!
Het idee is, dat als we deze op onze site toelaten, dat we dan elke keer als een bezoeker er op klikt, het Libertarisch Centrum een (zeer) klein bedrag krijgt.

Nu blijken een paar dingen:
— De eerste schrik was dat er een advertentie voor de Nieuwe Communistische Partij Nederland op verscheen. Dat hebben we toen onmiddellijk verklaard, en tevens deze advertentie geblokkeerd voor verschijning.
— Toen bleek dat er inderdaad wat geld binnenkwam. Niet veel, maar zelfs 10 euro per week is toch 500 euro op een jaar. Reden te meer om onze bezoekers te vragen om af en toe, of bij het verlaten van HUBlog, even op een van de advertenties te klikken.
— Het meest verbazende was, dat er bij die advertenties af en toe een interessante zit. Er zijn er bij over andere libertarische en objectivistische sites, die ik nog niet kende! Dat is een extra reden om toch af en toe te kijken of er iets interessants bij zit.
NAAST de reden om via het klikken een paar centen toe te voegen voor de verdere verbreiding van het libertarisme!

VRAAG:
— Klik af en toe eens (bij het verlaten van de HUBlog??) en laat een paar centen binnendruppelen.
— Los daarvan, geef ons eens uw mening of we wel of niet zullen doorgaan met deze proef. Wat zijn uw wensen/ervaringen?

1 REACTIE

  1. Je zou de advertentie die er nu staat, voor de Vereniging van Nederlandse Nationalisten ("Den vaderland getrouwe") ook wel kunnen blokkeren denk ik.

Comments are closed.