Jacques Chirac heeft een pleidooi gehouden om de “Eurpese Kampioenen” te steunen. Daarmee bedoelt hij de kampioen-bedrijven.
Dit heeft duidelijk te maken met de problemen die de Fransen hebben bij het steun verlenen, in strijd met EU regels, aan hun grote bedrijven.
Neelie Smit-Kroes die over twee maanden officieel Commissaris van Mededinging wordt, weet dus al wat er van haar verwacht wordt.
Wij weten echter dat elke subsidie komt uit de prestaties van de belastingbetaler.
Daarom dus: “EU – NEEN!”

2 REACTIES

 1. NEELIE & DE ERVEN TERRORISTEN

  Dossier: BuZa/Betrekkingen Frankrijk

  Hoe het na de bomaanslag op de Rainbow Warrior van 1985 verder liep…

  Hoe de relatie tussen de Nederlandse en Franse Regering sinds 1985 is, blijkt uit het antwoord van voormalig minister van Mierlo op kamervragen in 1997 over de betrokkenheid van de Franse President bij de bomaanslag op de Rainbow Warrior 1 in 1985 in Auckland (Nieuw Zeeland).
  Zie: http://parlando.sdu.nl/cgi/

  Merk op: De vragen 2 t/m 5 worden NIET beantwoord, waarmee de Nederlandse Regering de betrokkenheid van de Franse President bij de aanslag botweg negeert. Zij geeft hiermee een vrijbrief aan het Franse Presidentschap om -ongeacht Europese regelgeving- straffeloos internationale terroristische activiteiten t.b.v. Franse staatsbelangen te bevorderen.
  Als er ooit aanleiding was de Franse Staat binnen Europa aan te pakken, dan was het wel naar aanleiding van die bomaanslag.

  http://www.geocities.com/sh

  Lees ook hoe Frankrijk de internationale terroristen in bescherming neemt:

  http://www.kauricoast.co.nz

  Verder herinner ik in dit verband aan de French Connection met Helmuth Kohl, die in ruil voor Franse toestemming voor de Duitse "hereniging" Elf Aquitaine 1000 benzinepompen liet bouwen in voormalig O-Duitsland. Ook liet hij doodleuk zijn verkiezingscampagnes door de Franse President financieren.

  Bovendien, lieve Neelie, wacht J. Chirac na zijn presidentschap een strafproces wegens corruptie, subsidiair medeplichtigheid. Als het straks weer misloopt, zeg dan s.v.p. niet: "Ik wist nergens van".

  Ons dunkt, dat Neelie geen boodschap behoort te hebben aan avances van meneer Chirac.

  We zien Neelies vervolgcarriere dan ook met grote belangstelling tegemoet.

 2. In 1986, na zijn aantreden als premier, heeft Jacques Chirac alle rechtsafspraken met Nieuw Zeeland aan zijn laars gelapt en de twee staatsterroristen Alain Mafart en Dominique Prieur vrijgelaten. Chirac en terrorisme, na zijn innige verhouding met Saddam Hoessein moet het nu toch wel duidelijk zijn dunkt mij. Het is en blijft een weerzinwekkende man.

Comments are closed.