Grote krantenkop van vandaag!
Als u een aantal van onze voorgaande stukjes over dit onderwerp gelezen hebt, zal u dit niet verbazen.

Alleen de media doen alsof de politici gewoon (hun normale) fouten gemaakt hebben, en “er dus niets aan kunnen doen”. Niemand is verantwoordelijk.

Maar als je in het verleden goed hebt opgelet, zal duidelijk zijn dat er telkens bewust bepaalde besluiten op een tactvolle wijze worden genomen, die automatisch tot het door hen gewenste doel leiden.

Een van de trucjes toegepast bij Turkije is het concentreren van alle aandacht op het ene wetje dat overspel verbiedt. Verbood!
Eerst werd door de Turkse Premier hevig verontwaardigd gedaan toen de EU, (Ben Bot) iets over het overspel in Turkije zei. De EU moest zich met zijn eigen zaken bemoeien.
Maar de EU zal duidelijk gemaakt hebben dat als ze in de club willen, dat ze dan nog veel bemoeienis krijgen. In Nederland komen nu al 70 % van de voorschriften en wetten uit Brussel!

Omdat de Turken een boel geld uit de EU verwachten, en vrije migratie van Turken naar andere EU landen, kozen ze eieren voor hun geld en veranderden ze even de strafwet. Overspel niet meer strafbaar volgens de wet. Maar in dezelfde krant staat dat er in bepaalde Turkse steden nu een “Flirtverbod”is. Zoenen in het openbaar mag niet meer, en als een jongen en een meisje samen op een bankje zitten, mogen ze elkaar niet aanraken! En als je elkaar niet mag aanraken, is overspel ook moeilijk! Dus via de flirtwet kan de oude overspelwet dan toch worden toegepast!

Maar dat is alles windowdressing. Met de aandacht op dit soort bijkomstigheden, die iedereen kan begrijpen, te richten, kunnen de politici verder hun gang gaan. De onderhandelingen met Turkije over de toetreding zullen doorgaan.

1 REACTIE

  1. Is het nog wel verantwoordelijk om lieden als Ben Bot en Gunther Verheugen nog aan te houden als bewindslieden. Maar ja Ben, als de gehele EU naar de verdommenis gaat dan weten we wie we de schuld kunnen geven.

Comments are closed.