Elke maand organiseert de Stichting MeerVrijheid een politiek café in Amsterdam.
Op donderdag 23 september, zal Toine Manders een voordracht houden over “belasting ontwijking”.

Belastingontwijking
Volgens het NOS Journaal is het betalen van belasting een van de betere uitgaven die je als burger kunt doen. Toch is het vreemd dat burgers dan gedwongen moeten worden tot het doen van die geweldig interessante betalingen. En dat men dreigt men opsluiting wanneer er aan het vriendelijke doch dringende verzoek van de belastingdienst niet wordt voldaan.

De spreker:
Toine Manders is directeur van het Haags Juristen College. Deze organisatie helpt mensen en bedrijven (met een verwachte jaarwinst vanaf 20.000 euro) bij het verlagen van hun belastingdruk (en bloeddruk).
Manders is tevens voorzitter van de libertarische partij. LP.

Adres
Café Heffer Oudebrugsteeg 7 Amsterdam Tel.: 020-4284490
Het café bevindt zich halverwege het Centraal Station en de Dam (naast de Beurs van Berlage).
Aanvang 20.00 uur.