woensdag, 15 september 2004
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

President Irak bezoekt Balkenende

Op 30 augustus vermeldden we op HUBlog over de succesvolle reis van Ben Bot, (Min. BuZa) naar Irak. De president van Irak, Ghazi Al-Yawar, accepteerde toen het aanbod van Ben om eens na te denken of hij wel geld van de EU zou willen hebben.

Wel, Ghazi al-Yawar laat daar geen gras over groeien en komt morgen, donderdag, al naar Nederland om dat met Jan Peter Balkenende te regelen. Dan kan geprobeerd worden om de zaak rond te hebben voor de Europese topvergadering van 5 november in Brussel. Daarvoor is de Premier van Irak, Allawi, al vast uitgenodigd.
Dat gaat weer belastinggeld kosten.
Daarom maar liever: “EU – NEEN!”

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: EU
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.