Prodi zegt dat in het geval er “NEEN” gestemd wordt, de politieke consequenties enorm zullen zijn. Dit bevestigt het belang om die NEEN-stem te verwezenlijken.

De politici beginnen hem al te knijpen en er wordt nu al gestudeerd op de maatregelen die ze zullen nemen als hun vrees werkelijkheid wordt. Ze zullen de EU zeker laten voortgaan. Maar dat moet natuurlijk wel goed aan de burger worden verkocht.

Maar stel dat daardoor een groot deel (alles) van de “politieke” Unie zou verdwijnen en alleen de goede dingen van de “economische” Unie zouden overblijven, dan hebben we met onze NEEN stem al iets groots verricht!

Dus: “EU – NEEN”
——————————————————–
WEL stem uitbrengen bij dit refendum is moreel verantwoord. In tegenstelling tot stemmen bij Parlementsverkiezing e.d.
We komen daar nog op terug, maar zie alvast:
HUBlog 17 augustus: WEL Stemmen bij Referendum.