Dat heeft BouwNed gisteren verklaard.

Hoe zit dat? Betalen bouwbedrijven 2 miljard euro aan beunhazen? Zo ja, hoe kan ik dan in aanmerking komen voor ook een deel?

Wat ze “bedoelen” is dat ze denken dat de bouwwereld meer opdrachten zou krijgen, als er niet zoveel door beunhazen gedaan werd.
Dat blijft echter nog een grote vraag.

Beunhazen, zwarte werkers, krijgen een groot deel van het werk omdat ze het aanmerkelijk goedkoper kunnen doen. Vaak zonder al die belastingen en extra lasten. En een groot deel van dat werk zou NIET gedaan worden, als het zo duur was als de “officiële” bedrijven (moeten) berekenen.

De bouw praat hier net als de overheid. Zij vinden dat zij “recht” hebben op die werkzaamheden. Het is net als de overheid een reductie of korting op belastingbetalen instelt. Dan spelen ze dat ook alsof zij dat betalen. Daarmee aangevende dat ze eigenlijk recht hebben op de volle honderd procent van je productie.

Belastingkorting of vermindering is geen cadeau of gift van de overheid. Het is alleen maar minder afpakken van de producent.

1 REACTIE

  1. Veel bouw of schilders bedrijven werken dit zelf ook in de hand.
    Ze willen alleen maar grote projecten.
    Als je als particulier beroep op hun doet laten ze vaak niets meer van zich horen.Komen om een offerte uit te brengen is meestal al teveel.DAAROM BEUNHAZERIJ Goed dat ze er zijn

Comments are closed.