Nu de verkiezingen in de Verenigde Staten binnen minder dan 3 weken plaats vinden, wordt de interesse in de media groter. Zo is er onder andere vandaag een extra grote uitzending van BUITENHOF aan gewijd.

Bij de meeste artikelen en commentaren kun je precies zien uit welke hoek de schrijver komt. En aangezien de meerderheid van de pers links georiënteerd is, zijn de meeste artikelen anti-Bush. Meer nog dan pro-Kerry!
Dat komt omdat ze over Bush meer weten, en omdat Bush automatisch verbonden wordt aan de oorlog in Irak. Een oorlog waar bijna iedereen tegen is.

Zelden zie je er duidelijk bij staan dat ook Kerry gestemd heeft vóór die oorlog! En dat Kerry de ene keer wat anders vertelt dan de vorige keer. En dat er een groot aantal bewijzen zijn van zijn leugens.

Op http://www.libertarian.to (site van Libertarian International) staan een groot aantal artikelen over Bush en/of Kerry, zowel tegen als voor. Bij voorbeeld op Oktober 14, 12, 10 en 4.
Daaruit zal de lezer blijken hoe moeilijk het is om te bepalen wie de minste van twee kwaden is. De minste van twee kwaden blijft nog altijd een kwaad!

Ook de vraag of er veel zal veranderen afhankelijk wie er uiteindelijk wint. Mogelijk dat Bush meer een harde antiterrorisme lijn zal volgen waaruit weer oorlogen kunnen voortkomen. En Kerry zal meer opzitten en pootjes geven in de richting van de Verenigde Naties.
En allebei willen ze Big Government.

Daarom is jammer dat ook in de Nederlandse media nauwelijks aandacht besteed wordt aan het alternatief van de alternatieve weg om de derde kandidaat te kiezen: Michael Badnarik van de Libertarian Party. Deze biedt inderdaad een echt alternatief.

Zie ook wat we reeds op 30 september schreven. (hier onder) en het duidelijke stuk op MeerVrijheid: http://www.meervrijheid.nl/…