woensdag, 27 oktober 2004
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

EU – NEEN / Grenzen open – JA

Om misverstanden te voorkomen, is het goed om duidelijk te stellen:
dat we in het libertarisme voor open grenzen zijn voor personen en goederen.
Daarom plaatsen we een reactie van Jansen op een vorig stukje hier nog eens op deze voorpagina.

Ik denk dat deze site niet vaak genoeg kan benadrukken dat weggaan uit de EU niet betekent dat alle banden met de Europese landen (hoeven te) worden verbroken, want dat is het doemscenario dat de Pro-Brussel kliek suggereert, inclusief suggesties dat de derde wereldoorlog dan elk moment kan beginnen.

Weg uit de EU is in mijn ogen: nog steeds vrij verkeer van personen, goederen en diensten mogelijk, 1 munt in de landen waar de bevolking er vrijwillig voor kiest (beter: waar het individu de keuze heeft uit meedere munten), makkelijk verhuizen naar een ander land. Dit kan binnen het kader van de vrijhandelsassociatie worden geregeld. Deelname is uiteraard op basis van vrijwilligheid.

Nog meer voordelen: geen last meer van dictaten uit Brussel, Parijs of Berlijn. Het allermooiste is dat weg uit de EU waanzinnig veel geld oplevert. Geen subsidie-gekte meer en ook geen last meer van overbetaalde Eurocraten en hun wereldvreemde beleid…

Om die toestand te bereiken is ook helemaal geen EU nodig. Overheden in Nederland of elders, hoeven niets te gaan regelen of invoeren. Het enige wat ze wel moeten doen, is:
wetten AFSCHAFFEN die de persoonlijke vrijheid van het individu beperken.

Los van het verduidelijken van dit alles aan meer mensen is een komende politieke actie mogelijk bij een eventueel referendum, namelijk: “EU – NEEN!”

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: EU
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. marvilkg schreef op : 1

    Best site I see. Thanks.<a href="italyworld.cc…">granite bay realtor</a> | <a href="italyworld.cc…">testo canzone cantante</a> | <a href="italyworld.cc…">new homes in elk grove</a> | <a href="italyworld.cc…">vacanza casa alloggio roma</a> | <a href="italyworld.cc…">chicago intrattenimento</a> | <a href="italyworld.cc…">ilona staller</a> | <a href="italyworld.cc…">usato scooter</a> | <a href="italyworld.cc…">autonoleggio grosseto</a> | <a href="italyworld.cc…">assicurazione paris</a> | <a href="italyworld.cc…">corsi inglese business</a> | <a href="italyworld.cc…">telecamere digitali sony</a> | <a href="italyworld.cc…">vendita camicia</a> | <a href="italyworld.cc…">suoneria polifonica lg</a> | <a href="italyworld.cc…">cartina stradale</a> | <a href="italyworld.cc…">ostello</a> | <a href="italyworld.cc…">perizoma</a> | <a href="italyworld.cc…">scommessa</a> | <a href="italyworld.cc…">consumabili</a> | <a href="italyworld.cc…">viaggio cuba</a> | <a href="italyworld.cc…">robots american airlines home</a> |