zondag, 3 oktober 2004
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

EU streeft naar (o.a.) lidmaatschap Roemenië

De EU heeft onderzoek gedaan naar de situatie van de zigeuners, Roma, in Roemenië. In een recent rapport wordt daarover gesteld dat de situatie voor die mensen wel verbetert, maar dat er nog te weinig aan gedaan wordt.
Als dat betekent dat de toelating in gevaar komt, zal er dus wel weer geld naar toe moeten. Waar dacht u dat dat vandaan moet komen?
Als je toch de deur wilt openzetten, laat kandidaat-leden zich dan pas aanmelden als ze er zelf klaar voor zijn. Politici zien dat kennelijk niet in. Ze maken nu al studies, rapporten, voorbereidingen. Betaald door???

Bij referendum dus toch maar: “EU – NEEN!”

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: EU
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.