Ook in andere EU landen zijn weldenkende mensen bezig met het waarschuwen tegen de verdere machtsconcentratie van de EU. Vooral ook in Engeland, dat nu nog lossere banden heeft dan bij voorbeeld Nederland en België.

Op de stite van FREE EUROPE staat een interessant artikel van Marcus Watney:”Freeing the UK from EU Control”.
Daarin wordt verklaard dat het helemaal niet zo gek is om uit te stappen. Een idee dat bij heel veel mensen in hun kop is gestampt. Hij verklaart dat het heel goed te realiseren is en haalt daarbij ook Mahatma Ghandi aan, die gezegd heeft:
“First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.” Een uitspraak die voor ons ook heel toepasselijk is.
Zie: http://www.free-europe.org/…

Net als in Engeland en alle andere landen, geldt ook voor Nederland als eerste stap: “EU – NEEN!”