De LP-Presidentskandidaat Michael Badnarik is samen met de Green kandidaat, David Cobb, gearresteerd vlak voor het debat van Bush en Kerry op 8 oktober

Ze wilden “legale documenten” aan de regelcommissie van dat debat te overhandigen. Zij kozen voor “burgerlijke ongehoorzaamheid” toen ze negeerden dat een agent hen niet wilde doorlaten.

De Presidential Debates Commission” (PDB) houdt al vele jaren tegen dat er in dat debat ook een andere Kandidaat meedoet. Daardoor blijven veel kiezers in de waan dat er maar twee kandidaten, twee partijen zijn. Terwijl toch uit enquêtes schijnt te blijken dat meer dan de helft van de Amerikaanse bevolking ook andere kandidaten in het debat wil laten deelnemen.

Nu hoort het volk dus alleen maar de standpunten van de Republikeinse en de Democratische kandidaten. En die wijken echt niet zoveel van elkaar af als zij in hun debat proberen te spelen. Het kiezersvolk wordt op die manier ook onkundig gehouden van het feit dat er een alternatief is.

Net als in de Nederlandse pers ook praktisch geen aandacht geschonken wordt aan andere partijen dan de Republikeinen en de Democraten.

We zijn benieuwd naar eventuele gevolgen van deze actie.

Desgewenst kunt u meer nieuws vinden op:
http://badnarik.org/newsfro…