Wat het meest opvalt in de media is dat nu, nadat de rechter de kust veilig gemaakt heeft, de politici op grote schaal poeha gaan maken en zoveel mogelijk publiciteit voor zichzelf proberen te krijgen.

Een punt waar we in de media niet veel van gezien hebben, en van de politici tot nu toe niets over gehoord hebben, Is de kwestie van de verantwoordelijkheid.

Ik heb volledig gemist de commandant van Eric. Waarom heeft die niet onmiddellijk gezegd dat hij achter Eric staat, dat hij de verantwoordelijke persoon in Irak is. En dat iedereen met zijn poten van Eric af moet blijven en als ze iemand willen pakken, dat ze dan hem maar moeten pakken.
Niets van gezien.

Maar verder, wie heeft de verantwoordelijkheid over die commandant? Is dat niet degene die hem en zijn manschappen naar Irak heeft gestuurd? En is dat niet Henk Kamp? De Minister van Oorlog? Wat we van hem hebben gezien in deze kwestie is het indekken achter formaliteiten.

Dan komt het handelen van Justitie. Geprobeerd wordt de zwarte Piet aan ene Wijckerheld door te spelen. Hij is immers het hoofd van Officieren van Justitie. Maar is zijn minister, zijn baas, daar niet voor verantwoordelijk? En is dat niet Piet Hein Donner? Als er een kop moet vallen, is het dan niet de kop van Piet Hein?

En dan komen we tot de volgende vraag: Piet Hein en Henk zijn twee Ministers van het team van Jan Peter. Betekent dat dan niet dat Jan Peter verantwoordelijk is?Moet die dan nu niet aftreden?

3 REACTIES

 1. De nieuwe toepasselijke spotprent "Spotprent Special 2" kan vanaf heden gratis gedownload worden op http://www.sidr.nl.

  Blijf Eric O. steunen, stuur de kaart op! Deze actie heeft absoluut effect! Laat het O.M. weten, dat u tegen dit Hoger Beroep bent en dat we zullen doorgaan tot het recht geschied is!

  De volgende zittingsdagen zijn op 20 en 21 april!

  Stel anderen hiervan ook op de hoogte!

  Ik blijf wakker!

  Namens “ik steun Eric O.”,

  Malle Babbe
  😉
  http://www.sidr.nl/nieuw/re

 2. Geachte steunpilaren van Eric O.,

  Het is weer zover!
  De volgende toepasselijke spotprent is vanaf heden gratis te downloaden op http://www.sidr.nl.
  Steun Eric O. in zijn strijd tegen het O.M. en stuur de kaart z.s.m. op.

  De uitspraak inzake het Hoger Beroep is woensdag 4 mei 2005!

  De volgende spotprent zal wat mij betreft de laatste zijn, een overwinningskaart!

  Ik blijf wakker!

  Namens “ik steun Eric O.”,

  Malle Babbe
  😉
  http://www.sidr.nl/nieuw/re

 3. ERIC O. IS WEDEROM VRIJGESPROKEN!!!
  De Overwinningskaart is vanaf heden te downloaden op http://www.sidr.nl !!!

  De wonden bij het O.M. zijn weer opengehaald dus laten we er nog wat zout instrooien door zoveel mogelijk spotprenten op te sturen.

  Langs deze weg wil ik iedereen bedanken die de afgelopen maanden Eric O. gesteund heeft.
  Super!!!

  Namens “Ik steun Eric O.”

  Malle Babbe
  😉

  De directe link is:
  http://www.sidr.nl/nieuw/re

Comments are closed.