Vandaag besloot de gemeenteraad van Nijmegen, beter bekend als Stalingrad aan de Rijn, dat zogenaamde SUV’s (Sports Utility Vehicles) voortaan uit de stad geweerd moeten worden middels een parkeerverbod. Na een proefbalonnetje van de Tweede Kamerfractie van Groen Links, namen de plaatselijke Groen Links kameraden het idee over om de gevaarlijke en milieuonvriendelijke benzineslurpers in de ban te doen.

“Die grote auto’s zijn alleen maar een statussymbool van yuppen die in onze stad komen fun shoppen” meldde een strijdlustige afgevaardigde van de Nijmeegse Opperste Sovjet in het RTL Nieuws. Bovendien zijn ze volgens hem ook zeer gevaarlijk, metname voor voetgangers.
Statistieken die deze stelling onderschrijven bestaan echter niet (zeker niet in Nijmegen!), maar 1 en 1 is twee, dus hoe groter de auto, hoe groter de kans dat een voetganger hardhandig met zo’n bakbeest in aanraking komt.
Dat de gemiddelde stadsbus nog veel groter is en bovendien grote zwarte pluimen rook uitstoot is in het linkse kippenbrein nog niet opgekomen.

Het vlees geworden socialistische geweten van de lage landen Jack Spijkerman kan ook maar beter zijn BMW X 5 gaan inruilen voor een kleiner, meer maatschappelijk verantwoord karretje als hij ooit nog in Nijmegen zijn socialistische broeders wil komen opjutten in het theater.
In het arbeidersparadijs aan de Rijn rijden straks alleen nog maar Trabantjes en Wartburgs want op de lange en zware weg die Groen Links bewandelt naar gelijkheid, komt natuurlijk van het een het andere.

Parkeerwachters mogen binnenkort namelijk, gewapend met een meetlint, wielklemmen gaan plaatsen op auto’s die breder zijn dan 1 meter 85 en langer dan 4 meter 50. Dat sommige niet-SUV modellen ook dergelijke afmetingen hebben maakt niet uit. Verbieden ze die ook gewoon.
Vervolgens worden alle auto’s die duurder zijn dan 20.000 Euro verboden, de kleuren zwart en blauw moeten eigenlijk ook uit het straatbeeld verdwijnen; groen en rood zijn veel mooier. Die funshoppende yuppen gaan maar naar een andere stad, die kan Nijmegen missen als kiespijn.

En zo zet Groen Links in Nijmegen grote stappen op weg naar de heilstaat waar iedereen gelijk (lees: straatarm) is!

Ontdek de ware aard van Groen Links: http://www.groenlinks.nl/lo…