De socialistenlijder (met lange ij) W. Bos stelt voor de motie van D’66 om “godslastering” niet langer strafbaar te stellen niet in stemming te brengen. Hiermee zwicht hij voor de aanstellerij van een groepje islamisten, die zich weigeren te richten naar het recht op vrije meningsuiting waarvoor wij in dit land pal staan.

AA-ES-OO-GEE-ES zeiden we vroeger, wat wil zeggen: “Aanstellerij Op Grote Schaal”. Zo werd dit soort besmettelijke gedrag (aanstelleritis) (in dit geval van de islamisten wederom gesteund door de rooie rakkers) een halve eeuw geleden door ons afgedaan. Als je op die manier werd aangepakt schaamde je je rot. Maar het werkte uitstekend.
De foto trof ik op het Nafferforum, met dank. Daar trof ik ook een heel ander Marokkaans geluid:
“Een imam hoeft maar wat te roepen en dagenlang hoor je niets anders dan dat wij mokro´s allemaal potenrammers zouden zijn. Echt, ik wordt hier strontziek van. Heb nog nooit een poot geramt, en nu kijken zelfs de homo´s vies naar me. Terwijl dat tot niet zo heel lang geleden toch de mensen waren die juist zo vriendelijk tegen ons waren…. Ik heb niks tegen homo´s. Maar ze gaan nu net doen of homosexualiteit niet zou voorkomen in Marokko en alle mokro´s homohaters zijn.”
Interessante teksten op die site. Zeer leerzaam en leesbaar. Dit soort Marokkaanse geluiden zou volgens mij dan ook van harte door autochtonen gesteund mogen worden.
http://www.geocities.com/na…