maandag, 22 november 2004
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Bar-rot

What is in a name?
We zouden ook naar Bar-dot kunnen verwijzen als de niets verhullende bedotter, maar dat is een beetje flauw.
Wat we wel kunnen concluderen is dat het blijkbaar handig is om zoveel mogelijk achtergrond informatie over allerlei politici te verzamelen: steeds als er eentje boven komt drijven, kun je hem/haar dan naar de bodem sturen. En daarmee weer een tijdje een regeringsdeel met haar eigen wapenen stilleggen.
Libertariers streven naar een kleinere-, minieme-, of geen overheid, een lamgelegde is dan natuurlijk ook een stapje in de goede richting, al is het maar om tevens aan te tonen dat er een hoog percentage foute lui in foute banen zit en foute dingen doet. Dat versterkt het libertarisme ook.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Politiek
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.