vrijdag, 19 november 2004
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Het valt nog maar te bezien of Nederland zal ontwaken

Het is maar zeer de vraag of de afschuwelijke moord op Theo van Gogh de Wake-Up call voor Nederland en de Nederlandse moslims is die het had moeten zijn en die het had kunnen zijn.
Het is natuurlijk fijn dat er wordt opgeroepen tot verdraagzaamheid. Het is natuurlijk mooi dat de Nederlandse moslims de aanslag massaal afkeuren en benadrukken dat het niet hun interpretatie van de islam is. Maar als reactie is het eenvoudigweg niet goed genoeg.
In grote meerderheid weigeren moslims in binnen en buitenland dit soort daden op zichzelf te betrekken, en zij weigeren te erkennen dat het islamofascisme uit hun midden voorkomt. Ook in Nederland herhalen de welwillende woordvoerders de eeuwig voortdurende mantra dat islam een religie van vrede en harmonie is. Maar de moord op Theo van Gogh is niet de daad van een doorgeslagen gek die een zeer zeldzame geloofsinterpretatie van de islam er op na houdt.
Lees verder op Libertarian.nl: www.libertarian.nl…

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Terrorisme
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.