Gisteren vermeldden we al dat Litouwen als eerste land de EU-Grondwet heeft geratificeerd. De politici wisten op het laatste moment nog te voorkomen dat er een referendum zou komen. Met het argument dat het volk nog niet zo lang geleden had gestemd om in het EU te komen, en “dus” nu ook die grondwet wel zou goedkeuren!

Zo wordt de vrijheid langzaam steeds meer uitgehold.
U weet voldoende bewijzen hiervoor te vinden op http://ww.free-europe.org
Italiaanse politici hadden gehoopt dat zij de eerste konden worden met het ratificeren. Vooral onder leiding van Franco Frattini, hun minister van Buitenlandse zaken. Deze heeft zelf erg voor die Grondwet gepleit, met het gevolg dat hij nu beloond wordt met het baantje dat bedoeld was voor Rocco Buttiglione.
Beloningen zitten er voor politici altijd in. Daar zien we dagelijks voorbeelden van. En de EU is een extra laag met mooie baantjes, nog boven de landelijke mogelijkheden.
Maar er moeten nog 24 landen ratificeren voordat die Grondwet in werking komt en één tegenstem is al voldoende om ze niet te laten doorgaan. Dat hebben de politici beloofd!
Personen die nadenken en de gevaarlijke consequenties van die Grondwet zien, die gaan nu nog harder werken om via referenda te komen tot: “EU – NEEN!”