Men mag de wandaden van een minderheid niet de rest van de groep aanwrijven, dat is foei en niet politiekcorrect en werkt stigmatiserend.

Echter, die regel schijnt alleen voor Islamieten te gelden want ik word wel persoonlijk door de staat verantwoordelijk en aansprakelijk gesteld voor het feit dat er wat Hollanders zo’n 300 jaar geleden wat in de slavernij hebben gegrossierd en daar zouden misschien wel wat voorouders van mij bij hebben kunnen zitten.

Dat zal mij eens leren om foute voorouders te hebben smeerlap die ik ben.

De staat heeft mij daarom gedwongen te dokken voor het slavernijmonument terwijl ik ook nog een goede kans loop een schadevergoeding te moeten betalen aan mensen die beweren afstammelingen te zijn van genoemde slaven.
Pijnlijk niet-politiekcorrect detail dat het beste genegeerd kan worden is het feit dat de eigenlijke slavenhalers die dorpen overvielen en mannen, vrouwen en kinderen wegsleurden doorgaans Arabieren (Islamieten) waren geholpen door zwarte inlanders terwijl mijn voorouders(?) zich beperkten tot de rol van detaillist, dus het verkopen van handelswaar aan de eindklant.

Verder ben ik als vuige Westerling schuldig aan het eeuwenlange kolonialisme van Frankrijk, Spanje, Engeland, Portugal, Nederland, België en de rest, tenslotte hebben wij (het Westen) eeuwenlang grondstoffen geroofd in de derde wereld en is het alleen maar redelijk dat die derdewereldmensen hun geroofde spullen hier terug komen halen in de vorm van levenslange uitkeringen.

Als blanke ben ik van nature slecht en daarom direct verantwoordelijk voor alle wandaden van Mugabe en de rest van zijn collega Marxistische derdewereld Hitlertjes omdat gekleurde mensen per definitie nobel zijn. Al hun mogelijke misstappen worden ze altijd door de misdadige blanke, ik dus, ingegeven.

En vergeet de AIDS-epidemie in Afrika niet. Helemaal mijn schuld en heeft niets te maken met de hardnekkige weigering vn Afrikanen om een condoompje om te doen omdat het niet in hun cultuur past. Nee, het is een wapen waarmee ik (Europeaan/Westerling/blanke) deze mensen puur voor mijn satanisch plezier onderdruk en verder verbied ik ze als paus zijnde om condooms te gebruiken. Voor straf moet ik meebetalen aan onderzoek naar medicijnen tegen AIDS zodat Afrikanen zorgeloos van een wip zonder condoom kunnen genieten. En dat dat geld wordt ontrokken aan onderzoek naar geneesmiddelen tegen kanker is een extra straf voor ons smeerlappen hier.

Als (protestants) Christen ben ik verantwoordelijk voor de (Roomse) inquisitie en de kruistochten omdat wij Christenen vroeger ook niet zo lekker waren en de huidige Islamieten daarom als inhaalslag de komende 800 jaar het recht hebben om nare dingen te doen die wij ze niet kwalijk mogen nemen en als mens ben ik verantwoordelijk voor de milieuvervuiling en het uitsterven van soorten, tenslotte heeft de mensheid alle ruimte van de natuur afgepakt ten koste van allerlei levensvormen.

Kortom: stigmatiseren mag zolang men die groepen pakt die daartoe door de staat zijn aangewezen en ik blijk vreemd genoeg in al die groepen te passen.

3 REACTIES

Comments are closed.