Van alle regio’s in de wereld is West Europa het meest pessimistisch over de toekomst.
Nogal logisch met die EU steeds boven je hoofd!

Uit een wereldwijd onderzoek van 50.000 personen uit 60 landen door het World Economic Forum blijkt dat 55 % van de Europeanen verwacht dat de volgende generatie in een onveiliger wereld zal leven.
De Europeanen zijn dan ook in het algemeen het meest tolerant voor hun politici. Uiteraard met het bovenstaande gevolg! Alleen in Polen gelooft 90 % dat politici oneerlijk zijn. In Nederland is dat maar 12 %. Dit laatste is wel simplistisch!
Hoe dan ook, willen we naar een betere wereld, dan moeten we proberen de maatschappij meer libertarisch te maken; een maatschappij waarin iedereen respect heeft voor het leven en eigendom van ieder ander.
Een belangrijke stap is daarvoor uit de EU stappen:
Dus bij referendum: “EU – NEEN!”