maandag, 13 december 2004
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Brinkhorst

Dat wij door volslagen idioten worden geregeerd blijkt weer eens uit de opmerking van minister Brinkhorst dat het onverstandig was om de film Submission te maken.

Hij vergelijkt dit met het doorlopend ‘rothoer’ roepen naar je buurvrouw want dan kun je gewoon wachten op represailles.
Brinkhorst heeft met de rest van de linxe kerk de vlag gestreken voor het moslimextremisme terwijl zijn vergelijking niet klopt. De buurvrouw kan zich namelijk moeilijk onttrekken aan mensen die voor haar deur nare dingen staan te roepen terwijl films doorgaan in gesloten bioscopen worden getoond en niemand tot nu toe een bioscoop binnen is gesleurd om Submission te zien en als deze film op tv wordt vertoond kan men gewoon de knop omdraaien. Overigens is ook nog niemand ooit gedwongen om de columns van Theo van Gogh te lezen.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.