Gepubliceerd in de Metro van vandaag (28/12/2004)

De EU is een totaal overbodige en voor onze vrijheid levensgevaarlijke en al zeer vergevorderde aanzet tot de nieuwe Europese Sovjet Unie. Voor vrije handel hoef je alleen maar de slagbomen aan de grens omhoog te doen, daar heb je echt geen monsterachtige bureaucratie zoals de EU voor nodig en dat dank zij de EU er 50 jaar vrede heerst in Europa is net zo aannemelijk als dat de zon de laatste 50 jaar dank zij de EU zou hebben geschenen.

Daarom is de Goebbelsachtige staatspropagandacampagne die momenteel gaande is om het komend referendum over de EU-grondwet zodanig te beïnvloeden dat er voor gestemd gaat worden zeer kwalijk: er worden quizzen voor kinderen op tv georganiseerd waar weerloze kinderzieltjes aan de meest misselijkmakende politiekcorrecte pro-EU onzin worden blootgesteld, op scholen worden EU-hallelujaweken georganiseerd terwijl er doorlopend in de media via advertenties, artikelen en programma’s van staatsmeelopers de EU wordt bejubeld als de beste uitvinding sinds de magere yoghurt. De staat geeft hier miljarden aan uit terwijl het helemaal niet de taak van de staat is om te proberen hier invloed op uit te oefenen, dat kunnen de kiezers het beste zelf wel bepalen.

De EU dient slechts het belang van de gevestigde machtselite hier die dit land als een middeleeuwse feodale adel exploiteert en niet het belang van de bevolking en moet zo snel mogelijk worden afgeschaft, stem dus tegen deze grondwet. Overigens is het doel van iedere grondwet altijd om de burgers tegen de staat te beschermen, als we dus de EU-staat opdoeken dan hebben we die pokkegrondwet helemaal niet nodig.