Wij worden door volslagen idioten geregeerd.

Wij zijn zo ingesneeuwd in instanties en internationale verdragen dat iedere maatregel op welk gebied ook die genomen dreigt te worden direct gesmoord wordt omdat er ergens wel een regeltje of verdrag is die het verbiedt. Dat is uiteraard ook de bedoeling want zo gebeurt er niets terwijl de staat steeds de indruk kan blijven wekken druk in de weer te zijn.
Zo ook de gedwongen integratie van buitenlanders: vanwege allerlei regeltjes en een verdrag met Turkije schijnt dat niet te mogen omdat de staat dan discrimineert tussen Nederlanders en buitenlanders die beschikken over een Nederlands reisdocument.
De oplossing die minster Verdonk heeft gevonden is echte Nederlanders die minder dan 8 jaar scholing hebben gehad ook te dwingen op integratiecursus te gaan.
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanzin!