Het was al lang bekend dat Griekenland bewust verkeerde gegevens heeft verstrekt toen het er om ging of ze met de euro mee mochten spelen.. Nu komt ook Italië met de billen bloot. Wie volgt daarna?

De euro is toch al een munt die op niets gebaseerd is, geen echte dekking heeft. Behalve de gewone geaccepteerde zwendel van elk jaar 3% meer uitgeven dan je ontvangt, komt daar kennelijk nog extra bedrog overheen.
Er is nog veel te doen om weer terug te keren naar een eerlijke morele maatschappij. We zouden terug moeten naar de goudstandaard. Maar daarvoor zullen we beslist wel eerst uit de EU moeten.
Op weg daar naar toe zouden we kunnen beginnen met wetten af te schaffen. En departementen op te heffen. Als wet kunnen we beginnen met de wet tegen Godslastering, en als departement het ministerie van cultuur privatiseren. Bij dit laatste zou mogelijk heel wat geld vrij kunnen komen om de nationale schuld af te lossen.
Om te beginnen moeten we doen wat we kunnen, en dat is zoveel mogelijk medestanders vinden om de EU-Grondwet te stoppen.
Dus bij referendum: “EU – NEEN!”