maandag, 27 december 2004
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Speciale Commissaris voor EU-Grondwet verkoop.

Margot Wallström is de 50 jaar oude Zweedse Hoge Commissaris die de taak heeft te zorgen dat er eind volgend jaar de Eu-grondwet goedgekeurd is. Dit geeft wel aan hoe belangrijk de politici vinden dat hun spel lukt. Voor die taak heeft ze 45 miljoen euro ter beschikking.

Onder andere wordt er al gestudeerd over wat er gedaan moet worden als er een land neen zou stemmen. Dat hoeft er maar één te zijn en de grondwet gaat niet door. Zo staat het in de overeenkomst. Maar gelooft u het? De “reparatie alternatieven voor wat ze noemen een “crises” worden al klaargemaakt.

Voor de referenda zal zij geen “reclame” voor de Ja-stem maken, ze zal alleen maar technische hulp geven zoals boeken, video’s. Zegt ze!

Als David tegen Goliath moeten we zien wat we daartegen kunnen doen. In ieder geval proberen zo uitgebreid als mogelijk de waarheid en de feiten naar iedereen te communiceren. Net als David hebben we dan een kans. Werk mee, vanaf NU, en zorg voor “EU – NEEN!”

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: EU
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.