HOE KRIJGEN WE ONZE VRIJHEID?

Veel libertariërs weten uiteraard heel goed wat de libertarische filosofie inhoudt en zien het ideaal van de vrije en vreedzame wereld. Hoe het in de maatschappij zou kunnen en moeten zijn.

Moeilijker is het om dat ideaal te verwezenlijken. Ja zelfs om het aan anderen duidelijk te maken valt niet mee.

Maar als we er alleen maar over blijven dromen, en intern er fijn over discussiëren, zullen we het nooit bereiken.

Daarvoor is nodig dat er wat gebeurt, dat velen van ons ook iets DOEN.

Daarvoor zijn enorm veel mogelijkheden. Niet alle mogelijkheden zijn geschikt voor iedereen. Libertariërs zijn allemaal verschillende individualisten, met een gemeenschappelijk ideaal zoals dat in de kop van deze hoofdpagina is verwoord.

Daarom hebben we plan opgevat om een lijst (of boek!) te maken met zoveel mogelijk ideeën voor dingen die iemand zou kunnen doen. Deze lijst zullen we dan (regelmatig aangevuld?) publiceren, en dan kan iedereen die echt wat wil, ook zijn eigen keuze daaruit maken.

De actie van deze week is daarom STUUR EEN IDEE VOOR EEN ACTIE! Hoe klein die actie ook moge zijn, elke druppel helpt om de emmer vol te maken! En elke grote wereldrevolutie of uitvinding is begonnen met een idee!

Natuurlijk kun je ook (graag zelfs) een hele serie ideeën indienen..

STUUR JE EERSTE IDEE(EN) NU via:

–reactie hier onder.

–e-mail aan de@vrijspreker.nl