De regering bevordert de ontwikkeling van de internationale rechtsorde. [Nederlandse grondwet-Hst 1./Art 90.]

Het is zo eenvoudig eigenlijk. En wij maar denken dat ‘onze’ soldaten een offensieve oorlog aan het voeren waren in Irak, een land dat ons niet aangevallen heeft en daartoe ook helemaal niet in staat was.

Nee, wij hebben niet – samen met o.a. de Amerikanen die daar ook al niets te zoeken hadden – Irak aangevallen.

Nee, wij bevorderen de ontwikkeling van de internationale rechtsorde! Wij brengen in dit soort on-ontwikkelde landen de vrijheid die samengaat met het begrip Democratie!

Wij blijven daar net zolang, tot ze net zo vrij zijn als wij hier in het vrije Westen, zodat ze voortaan ook veel, goede, strenge, rechtvaardige wetten zullen hebben op het gebied van persoonsgegevens, war-on-drugs, wapenbezit, millieu, anti-discriminatie en al die gebieden van persoonlijke vrijheid, die bedreigend kunnen zijn voor een vrije, democratische rechtsstaat.

Gelukkig zijn er nog landen als Nederland die de wereld niet aan z’n lot overlaten, maar hard ingrijpen om de rechtsorde in de wereld te handhaven!

——————————————————————

Hans Herman Hoppe heeft een – engelstalig – boek geschreven over de ‘zegeningen’ van Democratie: “Democracy, The God That Failed”. Een introductie is te vinden op zijn site. Een interview met hem is te vinden op: www.philipdru.com