Vandaag is het 100 jaar geleden dat Ayn Rand werd geboren.

Er zijn weinig mensen die zo’n grote invloed op de ontwikkeling van wereld hebben als Ayn Rand. Nu reeds zijn er tallozen die kunnen zeggen dat Rand hun leven (ten goede) heeft veranderd. En dat zal in de toekomst nog veel meer het geval worden.

Als we alleen mar al eens bedenken dat zonder haar de hele libertarische beweging waarschijnlijk niet zou bestaan!

Daarom is het jammer dat ik niet in de gelegenheid ben om daar nu een adequaat stuk over te schrijven.

Gelukkig verscheen er een stuk van mijn vriend Jim Peron dat heel goed weergeeft hoe ook ik, en zeer veel anderen, de invloed van Rand heb ondervonden en beleefd. Jim en ik zijn kennelijk door dezelfde fase gegaan.

Het stuk van Jim kunt u lezen op http://www.libertarian.to :

AYN RAND born 100 years ago