De monarchie is een vreemd systeem: de toevallig eerstgeborene van de vorige toevallig eerstgeborene is daarom per definitie de meest geschikte van het hele land om staatshoofd te worden.

Echt bizar wordt het als de toevallige seksuele partner van zo’n eerstgeborene ineens ook allerlei hoogwaardige kwaliteiten toegedacht krijgt en dat feitelijk alleen maar omdat deze het met genoemde eerstgeborene doet.

Mevrouw Maxima bijvoorbeeld is opeens een erkend deskundige op o.a. het gebied van vreemdelingen & integratie en adviseert de Raad van State en dat allemaal om de eenvoudige reden dat ze zich door de kroonprins laat krikken !

Afgeleide status dus want stel dat deze kroonprins opeens genoeg van haar krijgt en het met een ander aanlegt, dan is het exit Maxima. Zij blijft slechts interessant als aanhangsel van het aanhangsel van de kroonprins.

Wel typisch dat het vanzelfsprekend lijkt dat de seksuele Partners van Oranje automatisch in het familiebedrijf Nederland BV worden opgenomen, ik zie dat in het normale bedrijfsleven niet zo snel gebeuren, dan zou bijvoorbeeld de wederhelft van ABN-AMRO-baas meneer Groening zomaar allerlei belangrijke posten binnen De Bank toegeschoven krijgen plus de titel Mevrouw de Directeur.

Of zou de vrouw van Balkenende Mevrouw de Premier zijn met allerlei posten binnen de staat plus een eigen staatsinkomen daarvan.

We hebben wat mediaaandacht betreft iets soortgelijks gezien met Gretta Arafat-Duisenberg II. Niemand zou ooit in haar geïnteresseerd zijn geweest als zij het niet met Wim had gedaan. Gretta schijnt de afgelikte boterham te zijn geweest van ontelbaren waaronder Hans van Mierlo die haar aan Wim zou hebben overgedaan ten koste van mevrouw Duisenberg I en is er iemand geïnteresseerd in wat mevrouw Duisenberg I te melden heeft over de Palestijnse zaak ? Ik dacht van niet. En waarom niet ? Omdat zij het niet langer met Wim doet.

Bewijs geleverd.