Libertarisme nu ook op radio! Een stap vooruit waarvan we tot nu toe slechts konden dromen!

Daarom hierbij een welgemeende felicitatie voor de Stichting MeerVrijheid en de presentatoren Frank Karsten en Henry Sturman.

Hier volgt de aankondiging van Vrijheid Radio:

Afgelopen zaterdagmiddag om 17.00 uur werd de tweede aflevering van Vrijheid Radio de ether ingezonden. Vrijheid Radio is een initiatief van Stichting MeerVrijheid en beoogt op een prettige manier onze ideeën over vrijheid onder de aandacht te brengen van mensen die wellicht weinig op internet vertoeven of die niet zo van lezen houden.

Vrijheid Radio wordt wekelijks uitgezonden onder de vlag van Branding Radio die het radiostation exploiteert. De presentatie wordt gedaan door Frank Karsten en Henry Sturman. Techniek is in handen van Yuri Koerts en Johan Jongepier.

De uitzending is te beluisteren in de regio Haarlem op FM frequentie 106.2. Op de website kunt u een afbeelding van het ontvangstgebied zien. Alle uitzendingen zullen ook via deze website te beluisteren zijn via MP3 formaat (Vrijheid Radio is nog op zoek naar een serieuze vrijwilliger die handig is in het bewerken van geluidsbestanden zoals het knippen, comprimeren en converteren).

Format

De tweede uitzending is hier te beluisteren (25 Mb). In deze aflevering:

· De presentatoren bespreken actuele ontwikkelingen op politiek en maatschappelijk gebied.

· Marcel Roele wordt geinterviewd over vrijheid van meningsuiting

· Een interview met ondernemer Arjan Yspeert over problemen die MKBers ervaren door wet-en regelgeving van de overheid.

· Een radiocolumn van Henry Sturman getiteld “Communistische toestanden”

· Tussen de thema’s door muziek

· Radiostations die toekomstige afleveringen van Vrijheid Radio tevens via hun eigen zender wensen uit te zenden zijn van harte welkom. Zij worden uitgenodigd contact met de webmaster van MeerVrijheid.nl op te nemen.

Uitbreiding activiteiten

MeerVrijheid werkt hard aan de verspreiding van het vrije gedachtegoed. Naast de populaire website (inmiddels zo’n 2000 bezoekers per dag), het politiek café, de folders, merchandise en voordrachten is Vrijheid Radio wederom een initiatief dat aangeeft dat MeerVrijheid op de goede weg is, dat onze organisatie steeds professioneler wordt en dat onze boodschap aan kracht wint. Sympathie voor onze inspanningen is echter niet voldoende. Wij zijn afhankelijk van hardwerkende vrijwilligers en broodnodige donaties van sympatisanten. Willen wij onze boodschap verder uitdragen dan is uw hulp noodzakelijk.

Per aflevering van Vrijheid Radio zijn de onkosten ongeveer 65 Euro. Voor zo’n 50 afleveringen per jaar komt dat op ¤ 3250. Steun dus ons werk door een donatie te doen. Bankrekeningnummer 33 44 26 839 tnv Stichting MeerVrijheid in Amsterdam. o.v.v. ‘Donatie Vrijheid Radio’. Bij voorbaat hartelijk dank.

Volledige aankondiging op:

http://www.meervrijheid.nl/…

1 REACTIE

  1. hello my name is marica tirona and i’m trying to get in touch with yuri koerts. i just googled his name and this site came out. yuri i hope this message reaches you, in case you forgot who i am i was your foster sister from the philippines who stayed with your family year 1992-1993. i am wondering how you all have been. i know i haven’t kept in touch with you that’s why i’m trying to send out this message. please do keep in touch with me i am now living in new jersey, USA and has been staying here in the states for about a year now. anyways, if you do get this message please feel free to email me at mtirona03@yahoo.com or give me a ring at 1(917) 4970187. i’m really looking forward to hearing from you. take care!

    marica

Comments are closed.